"DACIA" NOSTIPRINA PARTNERĪBU AR "UTMB®" PASAULES SĒRIJU / DACIA NORDE / Jaunumi

"DACIA" NOSTIPRINA PARTNERĪBU AR "UTMB®" PASAULES SĒRIJU

Dacia ir kļuvusi par UTMB® Pasaules sērijas galveno partneri un Dacia UTMB® Mont-Blanc sacensību nosaukuma partneri

Dacia ir kļuvusi par UTMB® vadošo partneri un nosaukuma partneri Dacia UTMB® Mont-Blanc sacensībās, savu iesaisti UTMB® Pasaules sērijā paceļot nākamajā līmenī. Tā rezultātā Dacia zīmols pasākumos būs daudz redzamāks.

Citiem vārdiem sakot, piedzīvojums turpināsies. Tas tikai vēlreiz parāda, ka Dacia un UTMB® Pasaules sērijai ir līdzīgas vērtības – solidaritāte, uzdrīkstēšanās, komandas gars un autentiskums.

Skriešanas sacensību trases būtība ir piedzīvojums, savu spēju izaicināšana, kā arī cieņas izrādīšana cilvēkiem un dabai, kas ideāli saskan ar Dacia zīmola saukļiem Eco-Smart, Robust and Outdoor, Essential but Cool, tātad apņēmībai būt ekonomiski un ekoloģiski efektīvam, robustam un gatavam doties piedzīvojumos brīvā dabā, kā arī pašu nepieciešamāko piedāvāt stilīgā formā.

Turklāt UTMB® Pasaules sērijai un Dacia ir cēls mērķis – nodrošināt mobilitāti ikvienam. UTMB® Group plāno paplašināt dalības iespējas un ļaut pēc iespējas lielākam skaitam cilvēku gūt pieredzi sacensību takās, tāpēc drīzumā izziņos ieceri korporatīvās sociālās atbildības rīcības plānu izvērst arī Pasaules sērijā. Šādā veidā grupa cer stiprināt principus, uz kuriem pēdējos 20 gadus balstās UTMB® Mont-Blanc sacensības. Dacia no savas puses savukārt apņemas piedāvāt automobiļus, kas nodrošina vislabāko vērtības un cenas attiecību tirgū.

UTMB® Mont-Blanc ir pasaulē leģendārākais un prestižākais taku skrējiens ar 171 km kopējo distanci, 9963 metru kāpumu un ved apkārt Monblānam, šķērsojot Itālijas, Šveices un Francijas robežas. Sacensībām ir ikonas statuss visā pasaulē.

Dacia joprojām ir ekskluzīvais auto nozares partneris UTMB® pasaules sērijā

Dacia kā ekskluzīvais auto nozares partneris UTMB® Pasaules sērijas organizētājiem nodrošina autoparku visās sacensībās Eiropā. Zīmols piegādās Duster automobiļus, kas zināmi ar spēju pārvarēt dažādus šķēršļus bezceļa apstākļos un tādēļ ir īpaši piemēroti taku skrējiena maršrutam. Tāpat Dacia piedāvās Jogger automobiļus ar nakšņošanas komplektu Sleep Pack no InNature piederumu klāsta. Šis komplekts dažās minūtēs Jogger pārvērš par guļamistabu, to padarot ideāli piemērotu komandām sacīkšu laikā. Īsiem pārbraucieniem savukārt noderēs pilnībā elektriskie Dacia Spring.

Fināla sacensībās Šamonī (Chamonix) Dacia palīdzēs īstenot UTMB® Pasaules sērijas ilgtspējīgās mobilitātes plānu, organizatorus nodrošinot ar vairāk nekā 35 automobiļiem no sava klāsta. Tos izmantos trases iezīmēšanai, krājumu papildināšanai un palīdzības sniegšanai sacensību laikā.

Dacia UTMB® Mont-Blanc 2023 laikā tiks ieviesta arī vienādranga (P2P) automobiļu koplietošanas platforma. Dacia to palīdzēs popularizēt, lai pievērstu uzmanību ilgtspējas jautājumiem, un arī mudinās sacīkšu dalībniekus, viņu asistentus un brīvprātīgos jauno platformu izmantot.