“Norde” atbalsta Latvijas Goda ģimenes! / DACIA NORDE / Jaunumi

“Norde” atbalsta Latvijas Goda ģimenes!

“Norde” ir viens no vadošajiem Latvijas auto tirdzniecības uzņēmumiem, kas ir oficiālais Nissan, Renault un Dacia pārstāvis. Šis ģimenes uzņēmums ar pasaules elpu jau vairāk nekā 30 gadus īsteno rūpīgi pārdomātu darbības stratēģiju, kas nodrošina klientu lojalitāti un biznesa panākumus kā “Norde”, tā uzņēmuma pārstāvētajiem zīmoliem.

Uzņēmums nodrošina gan mašīnu tirdzniecību, gan servisa pakalpojumus – apkopi, garantiju, rezerves daļas, aksesuārus, kvalitatīvu virsbūvju remontu. Klientiem ir pieejams pilns pakalpojumu spektrs, gan iegādājoties automašīnu, gan tās ekspluatācijas laikā.

“Norde” piedāvā arī lietotu automašīnu iegādi un pasūtīšanu, savukārt “Norde apdrošināšana” sadarbojas ar visām Latvijā strādājošām apdrošināšanas kompānijām, tādēļ var piedāvāt klientiem izdevīgākos OCTA, KASKO, u.c. apdrošināšanas nosacījumus.

“Norde” pārstāvētais zīmols “Dacia” automobiļu pasaulē izceļas ar nestandarta pieeju, ļaujot pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam iegūt savu automašīnu. Zīmola spēkrati ir ietilpīgi, izturīgi un praktiski. Tie ir aprīkoti ar pārbaudītām tehnoloģijām, tāpēc uzticami.

Lai gan “Dacia” var lepoties ar lielas ietilpības automobiļiem, nereti automašīnas salonā, piemēram, dodoties garākos izbraucienos, viss nepieciešamais nav satilpināms, un agrāk vai vēlāk jumta bagāžnieks kļūst par lielisku ietilpības paplašināšanas variantu, izvietojot bagāžu uz auto jumta. Praktiski, izturīgi un ietilpīgi – tas ir būtiski, lai pārvietotos bez kompromisiem!

Ja esi Latvijas apliecības "Goda ģimene" (“3+ Ģimenes karte”) īpašnieks  un vēlies iegādāties jauno “Latvijas gada ģimenes auto 2023” Dacia Jogger vai jebkuru citu jaunu Dacia automašīnu - dāvanā saņemsi jumta kasti.

Atceries, ka dāvana neattiecas uz izpārdošanas preci.