DACIA SPRING: Augsts klientu novērtējums / DACIA NORDE / Jaunumi

DACIA SPRING: Augsts klientu novērtējums

Dacia atzīmēja pavasara atnākšanu, tiešsaistes iepriekšpārdošanā piedāvājot Spring modeli – pilnībā elektrisku pilsētas automašīnu ar SUV aprisēm. Tas ir kļuvis par pieprasītu modeli, un visā Eiropā jau gandrīz 16 000 klientu ir veikuši pasūtījumus. Papildus iepriekšpārdošanas pasūtījumiem ir bijuši vairāk nekā 22 000 pieprasījumi, kad klienti vēlējās noskaidrot detalizētāku informāciju.

Katrs jauns gadalaiks paver jaunu nodaļu – pirmie automobiļi tiks piegādāti jau šī gada rudenī.Tuvojoties pavasara beigām, Dacia Spring nonāk nākamajā posmā. Pasūtījumu veikšana jau notiek pilnā sparā. Daudzi iepriekšpārdošanā veiktie pasūtījumi un potenciālie pirkumi tiks pārvērsti par īstenību.

DACIA IEGUVA AUTO TRADER “LABĀKĀS CENAS ZĪMOLS” APBALVOJUMU

Piektajā Auto Trader New Car Awards (Lielbritānija) konkursā Dacia trešo reizi ieguva “Labākās cenas zīmols” apbalvojumu (iepriekš zīmols uzvarēja 2018. un 2019. gadā).
Šī ir nozīmīga balva Dacia zīmolam, jo par to ir balsojuši aptuveni 148 000 automašīnu īpašnieki. Tādējādi Dacia ir kļuvis par patērētāju mīlētāko zīmolu Lielbritānijā.

“Patērētāji vēlas lielisku cenas un kvalitātes attiecību, un Dacia klientiem piedāvā kvalitatīvas automašīnas par pieejamām cenām. Tas, ka automašīnu īpašnieki ir piešķīruši Dacia zīmolam Auto Trader New Car Awards “Labākās cenas zīmols” apbalvojumu, ir spēcīgs apliecinājums Dacia filozofijai. Laižot tirgū jaunos Sandero un Stepway, mēs spēsim saglabāt uzņemto ātrumu.” Lūks Brods, Dacia pārdošanas vadītājs Lielbritānijā