Jauns un daudzpusīgs ģimenes auto - Dacia Jogger / DACIA NORDE / Jaunumi

Jauns un daudzpusīgs ģimenes auto - Dacia Jogger

DACIA JOGGER – JAUNS SEPTIŅVIETĪGS ĢIMENES AUTO

Laižot klajā jauno Dacia Jogger modeli, Dacia pārveido ģimenes automobiļa būtību un padara to pieejamu ikvienam.

Universālajā ģimenes auto Dacia Jogger ir pārņemts labākais no katras kategorijas: universāļa garums, minivena plašums un apvidus auto izskats. Šis Dacia Jogger modelis par nepārspējamu cenu piedāvā vislabāko cenas, plašuma un daudzpusības attiecību.

“Dacia, laižot klajā Jogger modeli, veido jaunu priekšstatu par daudzpusīgu un pieejamu ģimenes automobili. Šis jaunākais klāsta papildinājums piecvietīgā vai septiņvietīgā versijā iemieso zīmola pašapziņu un garu. Jogger nepieredzētais plašums un modularitāte, kā arī pievilcīgais un nepārspīlētais dizains tā vien aicina doties piedzīvojumos. Tas apliecina Dacia apņemšanos padarīt mobilitāti pieejamu ikvienam, savukārt hibrīdais modelis ir ceļš uz ilgtspēju. Dacia Jogger ir ideāls sabiedrotais ģimenēm visās ikdienas un brīvā laika gaitās.”

Deniss Le Vots (Denis Le Vot), Dacia izpildirektors   


Atrodoties pie stūres, jaunais Dacia Jogger piedāvā C segmenta automobilim atbilstošas izjūtas. 2,90 m garenbāze padara to stabilu, savukārt 16 collu riteņi nodrošina labu saķeri. Turklāt stingrā virsbūve padara šo automobili izturīgu.

Ergonomiskais, augstais salons ar skaņas izolāciju nodrošina komfortu visiem pasažieriem (arī trešajā rindā). Dacia Jogger ir ideāls ģimenes pavadonis gan ikdienā, gan arī tad, ja vēlaties izrauties no ikdienas un baudīt dabu. Kā jau īsts Dacia, tas piedāvā svarīgāko aprīkojumu, nemazinot drošību un komfortu salonā.

Dacia Jogger gan piecvietīgajā, gan septiņvietīgajā versijā pieejami trīs aprīkojuma līmeņi (Essential, Comfort un Extreme Special Edition) un sešas virsbūves krāsas: necaurspīdīgā “Glacier” baltā vai metāliskā “Iron” zilā, “Terracotta” brūnā, “Slate” pelēkā, “Moonstone” pelēkā un “Pearl” melnā.

Dacia Jogger būs divi dzinēji ar sešpakāpju manuālo ātrumkārbu: jaunais TCe 110 benzīna dzinējs, kas nodrošina papildu veiktspēju un jaudu, kā arī ar TCe 100 ECO-G dzinēju, kas būs darbināms ar benzīnu un LPG. 2023. gadā piedāvājums tiks papildināts ar hibrīddzinēju.

Dacia Jogger iespējams pasūtīt jau šobrīd, taču uz vietas automobilis būs pieejams, sākot no 2022. gada pavasara.

Informācija par automobiļu pieejamību sekos Norde.lv mājas lapā.