Dacia Sandero kļūst par What Car? Gada Auto Lielbritānijā / DACIA NORDE / Jaunumi

Dacia Sandero kļūst par What Car? Gada Auto Lielbritānijā

Lielbritānijas lētākā jaunā automašīna Dacia Sandero ir kronēta par 2021. gada What Car? Gada Auto titula ieguvēju. Galveno balvu ieguva Sandero 1.0 TCe 90 Comfort, kura cena Lielbritānijā ir 11 595 mārciņas (aptuveni 13 100 eiro). Sandero sākumcena Lielbritānijā ir 7995 mārciņas jeb aptuveni 9000 eiro, kas ir vairākus tūkstošus lētāk nekā augstus pārdošanas rādītājus sasniegušais Ford Fiesta.

What Car? redaktors Stīvs Hantingfords sacīja: “Sandero cena šķiet neticama, ja ņemam vērā, ka pēc mūsu ekspertu veiktajiem testiem, tas ir tikpat labs vai pat labāks nekā konkurenti, kas ir dārgāki. Sandero ir ļoti ērts un neticami plašs auto ar modernām drošības tehnoloģijām.”

“Šis būs ekonomiski grūts gads, tāpēc Sandero ir ideāli piemērots šim brīdim. Tas radīs smaidu ikvienam pircējam. Tā cena ir tik pievilcīga, lai varētu uzrunāt ikvienu, ieskaitot pircējus, kuri parasti apsvērtu lietotas automašīnas iegādi. Tas no jauna liek pārdomāt to, kas ir iespējams šajā cenu kategorijā. Sandero pierāda, ka lieliskam auto nav jāmaksā dārgi. ”

Dacia zīmolam šī nebija vienīgā uzvara - populārais Duster tika atzīts arī par labāko ģimenes apvidus auto.

Elektroauto tirgus segments bija vienīgais, kas sarežģītajā 2020. gadā spēja augt. What Car? par mazās elektroauto klases uzvarētāju pasludināja Volkswagen ID.3, bet lielajā klasē titulu ieguva Tesla Model 3. Škoda Octavia iV universālis ieguva gada labākā Plug-in jeb spraudņa hibrīdauto balvu.

Piesakieties "NORDE" jaunumu saņemšanai un esiet pirmais, kas uzzina par NORDE aktuālākajiem piedāvājumiem , akcijām un citiem NORDE notikumiem.

Pieteikties jaunumu saņemšanai