Dacia SPRING "Automobile awards 2021” ceremonijā saņem "Good deal" apbalvojumu / DACIA NORDE / Jaunumi

Dacia SPRING "Automobile awards 2021” ceremonijā saņem "Good deal" apbalvojumu

  • Dacia Spring “Automobile Awards 2021” ceremonijā iegūst “Good Deal” ("Izdevīga piedāvājuma") apbalvojumu.
  • Dacia Spring padara elektrisko mobilitāti pieejamu ikvienam.
  • Kopš laišanas klajā Spring modelis ir guvis ievērojamus panākumus tirgū.
  • Apbalvojumu saņēma arī Bigster konceptauto, kas ieguva žūrijas balvu konceptauto kategorijā.

Dacia Spring iegūst "GOOD DEAL" apbalvojumu

2021. gada pavasarī prezentētais Dacia Spring jau ir izpelnījies atzinīgu novērtējumu, iegūstot “Good Deal” ("Izdevīga piedāvājuma") apbalvojumu “Automobile Awards” 2021. gada ceremonijā. Balvu, ko piešķir žūrija 18 žurnālistu sastāvā, saņēma automobilis, kas piedāvā labāko cenas un vērtības attiecību starp modeļiem, kas pieejami cenu kategorijā līdz 20 000 EUR. 2020. gadā šo balvu ieguva Sandero, savukārt šogad par uzvarētāju ir kļuvis Spring. Pilnībā elektriskais automobilis piedāvā izdevīgu iegādes cenu (Francijā pieejams no 89 EUR mēnesī) un zemas ekspluatācijas izmaksas.

Dacia elektriskā revolūcija

Piedāvājot pieejamāko no tirgū piedāvātajiem elektroautomobiļiem, Dacia radījusi lielu interesi. Mūsdienīgs un visām galvenajām prasībām atbilstošs– Spring ir viegls, kompakts un pieejams par nepārspējamu cenu. Tas ir praktisks un daudzpusīgs, taču tā nelielais izmērs un iespaidīgā nobraukuma distance (līdz 350 km WLTP pilsētas ciklā) padara to par ikdienas lietošanai ideāli piemērotu automobili.

Iespaidīgs starts

Ar vairāk nekā 40 000 pasūtījumu astoņu mēnešu laikā Spring ir sasniedzis izcilus komerciālus panākumus. Padarot elektromobilitāti pieejamu ikvienam, Spring piesaista gan tos klientus, kuri jau ir iepazinuši Dacia zīmolu, gan arī jaunus klientus.

Bigster konceptauto iekaro žūrijas sirdi

2021. gada konceptauto kategorijā žūrija savas balsis atdeva par Bigster konceptauto. Uzticīgs Dacia garam, Bigster konceptautomobilis ir 4,6 metrus garš, robusts un ietilpīgs. Tas ir “savā elementā” gan uz putekļainiem ceļiem, gan atklājot jaunus plašumus, un bez liekas greznības piedāvā visu nepieciešamo jūsu nākamajam piedzīvojumam.

"Kopš laišanas klajā Dacia Spring modelis ir guvis nozīmīgus panākumus. Vēlamies pateikties “Automobile Awards” žūrijai par mūsu nu jau otro "Good Deal" balvu, kas apliecina to, cik ļoti klientiem patīk mūsu modeļi. Ar nepārspējamu cenu un pievilcīgu, piedzīvojumiem radītu dizainu Spring padara elektriskos automobiļus pieejamus ikvienam. Īsāk sakot, tā ir Dacia elektriskā r-Evolūcija!"
Deniss Le Vots (Denis Le Vot), Dacia un LADA zīmolu izpilddirektors

Piesakieties "NORDE" jaunumu saņemšanai un esiet pirmais, kas uzzin par NORDE aktuālākajiem piedāvājumiem , akcijāmun citiem NORDE notikumiem.

Pieteikties jaunumu saņemšanai