DACIA JOGGER - DZĪVOKĻI UZ RITEŅIEM / DACIA NORDE / Jaunumi

DACIA JOGGER - DZĪVOKĻI UZ RITEŅIEM

Dacia savā automobiļu klāstā ir ieviesusi jaunu augstākā līmeņa aprīkojumu - Extreme, ar to uzrunājot cilvēkus, kuri meklē uzticamas automašīnas bezrūpīgiem ceļojumiem un piedzīvojumiem brīvā dabā. Citiem vārdiem sakot, Extreme versijā piedāvātais aprīkojums var ļoti noderēt aktīva dzīvesveida cienītājiem.

Jogger Extreme atšķirīgais outdoor dizains ir diskrēta atsauce uz pasaules plašumiem, savukārt automašīnas apdarē izmantotie oriģinālie materiāli un inovatīvās funkcijas var ievērojami atvieglot ne tikai nedēļas nogales, bet arī garākus braucienus. Extreme versijas salonā, piemēram, ir nodilumizturīga un viegli kopjama auduma apdare MicroCloud un visi Dacia Jogger Extreme jau rūpnīcā tiek aprīkoti ar sistēmu Extended Grip, kas nodrošina optimālu braukšanas efektivitāti pat sarežģītā apvidū. Jogger Extreme īpašās pazīšanas zīmes ir apdares elementi speciāli šai versijai radītajā vara brūnajā krāsā, kā arī virkne dekoratīvu “topogrāfisku” motīvu.

Jebkuru Dacia Jogger automobili var aprīkot ar īpašiem piederumiem no InNature klāsta. Kā pirmā no aksesuāriem jāmin Sleep pakotne, kas pieejama pilnīgi visiem piecvietīgajiem un septiņvietīgajiem Jogger. Tā mašīnas salonu dažās minūtēs ļauj pārvērst par komfortablu guļamistabu. Papildus ir iespējams iegādāties trīsvietīgo Dacia telti, kura lieliski noderēs izbraucienos ar ģimeni un draugiem. Telti paredzēts stiprināt pie bagāžas nodalījuma durvīm, automašīnas aizmugurē tādējādi pievienojot plašu dzīvojamo telpu.

Piederumu klāstā atrodamas arī gaismu necaurlaidīgas žalūzijas. Kad bagāžas nodalījuma vāks ir aizvērts, rullo žalūzijas nodrošina teju pilnīgu tumsu un Sleep pakotnes komponenti no ārpuses nav saskatāmi. Tās ir lieliski pielāgotas visiem astoņiem automašīnas logiem, ieskaitot bagāžas nodalījuma durvju stiklu. Žalūzijas stiprina logu rāmjos un to uzstādīšana vai noņemšana ir ārkārtīgi viegla, vienīgi jāatceras, ka žalūzijas drīkst izmantot tikai pēc apstāšanās.

Sleep pakotnes galvenais elements ir koka kaste, kas pielāgota Dacia Jogger bagāžnieka formai un izmēriem, un ir atlokāma nepilnu 2 minūšu laikā. Rezultātā aiz priekšējiem sēdekļiem izveidojas plata divguļamā gulta ar matraci (190x130 cm) un 60 cm attālumu līdz griestiem. Kad kaste ir pilnībā salocīta, tā veido mantu novietni ar 220 litru tilpumu, turklāt tās aizmugurējo daļu var nolocīt un izmantot kā galdiņu, piemēram, brokastu servēšanai zem paceltajām Jogger bagāžas nodalījuma durvīm. Sleep pakotne sver tikai 50 kg, tāpēc nepieciešamības gadījumā to var viegli izņemt no automašīnas un pēc vajadzības ielikt atpakaļ.

Sleep pakotne: kaste un matracis 1862,45 EUR bez PVN; papildus piederumi: telts – 308,67 EUR bez PVN, rullo žalūzijas – 159,16 EUR bez PVN.