DACIA IZSTĀDĒ “AUTO 2022” / DACIA NORDE / Jaunumi

DACIA IZSTĀDĒ “AUTO 2022”

AUTOINDUSTRIJAS IZSTĀDĒ “AUTO 2022” KLĀTIENĒ VARĒS APLŪKOT JAUNĀKOS DACIA AUTOMOBIĻUS

Šogad autoindustrijas izstādes “Auto 2022” entuziastiem un citiem interesentiem būs iespēja klātienē aplūkot aktuālākos Dacia automobiļus – Dacia Jogger un Dacia Duster.

Dacia Jogger – ģimenes auto, kas pie oficiālajiem Dacia pārstāvjiem pieejams kopš aprīļa – piedzīvos pirmizrādi Baltijas valstīs.

Jaunais Dacia Jogger, kas piedzīvos pirmizrādi Baltijā, ir ideāls ceļojumu biedrs ģimenēm, kuras vēlas izrauties no ikdienas un kopā pavadīt laiku svaigā gaisā.

Šī daudzpusīgā automašīna, kas pieejama 5-vietīgā un 7-vietīgā versijā, apvieno sevī labāko no katra segmenta: universāļa garumu, minivena plašumu un apvidus auto cienīgu veiktspēju bezceļos. Kā īstens Dacia automobilis, Jogger izceļas ar labāko cenas un kvalitātes attiecību, plašumu un multifunkcionalitāti. Auto piedāvā vairāk nekā 60 interjera dizaina variantus, kas ļauj to viegli pielāgot mainīgajam ģimenes sastāvam. Iespējams izvēlēties vienu no divām Dacia Jogger dzinēju versijām: jauno, efektīvo un jaudīgo TCe 110 benzīna dzinēju vai divu degvielu TCe 100 LPG dzinēju. 2023. gadā piedāvājums tiks papildināts ar hibrīddzinēju.

Tāpat izstādē būs iespējams aplūkot vēl kādu Dacia klāsta automobili – Dacia Duster. Duster, kas tirgū tika izlaists 2010. gadā, satricināja SUV segmentu, piedāvājot apvidus auto par pilsētas automašīnas cenu. Duster, ar vairāk nekā 1,9 miljonu pārdoto vienību kopš 2019. gada, ir privāto klientu iecienītākais automobilis C-SUV segmentā Eiropā. Līdzīgi kā modeļa iepriekšējās paaudzes, arī jaunais Duster ir paredzēts gan tiem klientiem, kuri meklē ērtu, pievilcīga dizaina SUV, gan tiem, kuri vēlas izturīgu un daudzpusīgu pilnpiedziņas automašīnu. Duster ir lielisks pavadonis ikdienas braucienos un piedzīvojumos pie dabas. Attīstījies arī modeļa dizains, it īpaši lukturu un režģa dizains, kas piešķir auto vēl izteiktāku personību. Turklāt ir uzlabota arī šī modeļa CO2 efektivitāte.

Dacia joprojām ir vienīgais auto ražotājs, kas piedāvā pilnu automobiļu klāstu, kas aprīkoti ar divu degvielu dzinējiem (benzīns/LPG).

Dacia automobiļu stends atradīsies lielajā hallē, kur ikvienam interesentam būs iespēja auto ne tikai aplūkot, bet arī aprunāties ar Dacia pārstāvjiem un noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par izstādē redzamajiem modeļiem, kā arī citiem Dacia automobiļiem.

PAR DACIA

1968. gadā dibinātais uzņēmums Dacia vienmēr ir piedāvājis automobiļus ar vislabāko cenas un kvalitātes attiecību, pastāvīgi no jauna definējot būtiskāko, un kopš 2004. gada Dacia ražotie auto ir pieejami visā Eiropā un arī Vidusjūras reģiona valstīs. Revolucionārais Dacia zīmols piedāvā vienkāršus, daudzfunkcionālus un uzticamus automobiļus, kas atbilst klientu dzīvesveidam. Dacia modeļi ir kļuvuši par tirgus paraugiem: Logan – pilnīgi jauns automobilis par lietota auto cenu; Sandero – visvairāk pārdotais auto privātajiem klientiem Eiropā; Duster – pieejamākais SUV; Spring – pieejamās elektromobilitātes čempions Eiropā. Dacia ir Renault Group zīmols, kas pārstāvēts 44 valstīs. Kopš 2004. gada uzņēmums Dacia ir pārdevis vairāk nekā 7,5 miljonus automobiļu.

ggggfgfg